Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

27/04/17

REDISSENYEM LA REUNIÓ AMB FAMÍLIES

Tipus: CRIDES
Lloc: La Violeta de Gràcia - Carrer Maspons, 6, 08012 Barcelona
Hora: 18h - 20h

Acte de presentació de la nova crida "Redissenyem la reunió amb famílies"

Des de la Fundació Jaume Bofill estem gestant una nova crida d'Educació Demà, Redissenyem la reunió amb famílies, que buscarà centres educatius que desitgin repensar les trobades amb les famílies, amb l’objectiu d’elaborar propostes i solucions dirigides a generar una nova relació de compromís i coresponsabilitat entre famílies i professorat.

Durant l'acte et submergiràs en una activitat creativa per imaginar nous formats i estratègies per capgirar les reunions d'inici de curs amb les famílies. Estarà conduït i dinamitzat per la impulsora de la crida, Sílvia Blanch (experta en petita infància i famílies, doctora en Psicologia de l'Educació i coordinadora del Grau d'Educació Infantil de la UAB) i Oriol Ripoll (especialista en jocs i membre del comitè científic d'Educació Demà).

Per a més informació sobre la crida visita el seu espai web.

Atenció! Si sou un centre educatiu que ja heu repensat les reunions d'inici de curs, o heu experimentat un nou format de trobada amb les famílies que us agradaria compartir podeu donar-vos d'alta al Qui és Qui, el mapa de la innovació educativa a Catalunya, i ajudar-nos a recollir experiències inspiradores. Per a més informació podeu contactar amb Roser Argemí: rargemi@fbofill.cat