Sobre el projecte

Lectura de clàssics adaptats a Primaria. Web amb el seguiment adequat per adquirir la tècnica de les Tertúlies Literàries Dialògiques http://blocs.xtec.cat/bibliotecaescolariudellots/files/2010/02/tertulies.pdf

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

La manca de cultura dialògica en les aules. Autonomia dels infants. Respecte al torn de paraula. Respecte a la diversitat de cultures. Inclusió a les aules . Tots els alumnes amb NEE poden participar sense sortir de l'aula amb ajut.

La solució

La manca de vocabulari de l'alumnat. Respectar el torn de paraula. Millorar la velocitat i la comprensió lectura. Treball emocional

La innovació

Ensenyament entre iguals amb minsa intervenció del mestra, fora dels casos en què el mitja et permet intervenir per ajudar a promoura el treball emocional amb l'alumne que té necessitat de manifestar les seves angoixes.

L'impacte

Aquesta actuació d'èxit es va posar a prova l'últim trimestres del primer nivell del cicle superior amb seguiment al segon nivell. Finalment es van obtenir molt bons resultats en les CCBB. Molt gratificant tant pels alumnes com pel mestra.

Per saber-ne més

Us adjunto un video en el que es pot observar la inclusió de tots els alumnes, en les primeries d'aprenentatge de les TLD en una aula amb molta diversitat de cultures i aprenentatges. El llibre treballat és l'adaptació de Tirant lo Blanc.

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives