Blog

Hola! En aquest espai trobaràs totes les novetats, les reflexions i les propostes que et fem des de la plataforma d'Educació Demà

Esperem que t'agradi i que hi trobis el que busques. Deixa'ns el teu comentari!

Els seminaris i els laboratoris d’Educació Demà arriben a Girona!
Per F. Jaume Bofill | dilluns, 23 gener, 2017 | 0 comentaris

De la mà de la Fundació SER.GI com a partner local, des de la Fundació Jaume Bofill iniciem un procés de rèpliques dels actes del projecte Tendències de la plataforma Educació Demà a Girona. Aquestes rèpliques seran liderades i coordinades íntegrament per la Fundació Ser.GI a la ciutat de Girona i comptaran amb el suport de l’equip del projecte d’Educació Demà. La primera tendència que s’explorarà serà “Desafiem l’avaluació” i està previst celebrar el Camp Base el 16 de febrer i l’Edulab el 23 de febrer al Centre Cultural de la Mercè de Girona a les 18h de la tarda.

Educació Demà té com a principal objectiu potenciar l’ecosistema d’innovació educativa de Catalunya, esdevenint un espai de confluència d’idees, converses, accions, projectes, persones i organitzacions orientades a la millora  i  transformació  de l’educació.

Tendències educatives com ara l’avaluació, la gamificació, la personalització de l’aprenentatge, l’educació maker i més, són àmpliament explorades en els seminaris oberts (Camp Base) i els laboratoris de cocreació (Edulab) de la plataforma.

Però, què són realment els Camp Base i els Edulabs?  Els Camp Base són seminaris oberts de tendències educatives que busquen donar a conèixer en profunditat les influències de canvi en educació a través d'experiències innovadores i capdavanteres, escollides en col·laboració amb el comitè científic del projecte Educació Demà. Per altra banda, els Edulabs són laboratoris de creació d'idees i solucions on es treballa col·laborativament i en espais específicament dirigits a la implementació pràctica de les idees que es generen.

Aquesta fórmula combina inspiració, teoria i eines per a l'acció en un entorn de treball entre iguals i obert a qualsevol persona que tingui interès per a indagar compartir entorn a les tendències proposades. Amb la possibilitat de rèplica, el projecte pren una nova dimensió amb la que les organitzacions poden adaptar el model a les seves necessitats i acostar les tendències a diferents parts del terrirtori català.

Si voleu participar-hi, us podeu inscriure a través de la web de la Fundació SER.GI aquí.

 

Enviar un comentari