Blog

Hola! En aquest espai trobaràs totes les novetats, les reflexions i les propostes que et fem des de la plataforma d'Educació Demà

Esperem que t'agradi i que hi trobis el que busques. Deixa'ns el teu comentari!

I tu, què n’opines de la #ReunióFamílies? La veu dels protagonistes
Per #ReunióFamílies | dijous, 6 abril, 2017 | 0 comentaris

Tens un fill o filla en edat escolar? Estàs satisfet amb el tipus de relació que s'estableix entre les famílies i l'escola o institut? Creus que hi ha elements a millorar? Tens algunes idees? Doncs les volem conèixer!  Ens interessa molt saber la teva opinió sobre un dels moments clau en aquesta relació, com són les reunions d’inici de curs. 

Respondre l'enquesta només et portarà 5 minuts!

http://www.educaciodema.cat/crides/Families/enquesta-families

Amb aquesta enquesta volem recollir informació útil per la crida "Redissenyem la reunió amb famílies" que busca centres educatius que desitgin repensar les trobades amb les famílies, amb l’objectiu d’elaborar propostes i solucions dirigides a generar una nova relació entre famílies i professorat. La crida pretén crear en el centre una conversa de qualitat i de confiança sobre el tipus de relació que volen tenir famílies i docents. 

Conèixer el teu punt de vista, en tant que protagonista clau, ens ajudarà a definir millor el procés que volem impulsar amb aquesta crida.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Enviar un comentari