CRIDES

Educació Demà aborda reptes i millores educatives concretes a Catalunya de forma oberta i col·laborativa amb tota la comunitat. Ets una persona interessada en algun dels reptes que proposem? Vols crear una solució innovadora adaptada al teu context educatiu? Segueix les nostres crides i accepta el repte!
GUIA PRÀCTICA

Guia pràctica "Com redissenyar la reunió amb famílies?"

Molt contents de presentar-vos la Guia pràctica de la Crida #ReunióFamílies realitzada per la Sílvia Blanch!

Aquí la teniu ja preparada per a descàrrega:

 

Quin és el propòsit de la guia?

  • Acompanyar als centres educatius participants a la crida oberta "Redissenyem la reunió amb famílies", com a marc de treball en el procés de repensar la reunió d'inici de curs i com a font de reflexió i millora de les relacions família-centre educatiu. Endavant: descarregeu-la, feu-la còrrer i, si ho necessiteu, "hackegeu-la" a les vostres necessitats!
  • Ser un recurs formatiu, lliure i gratuït, per a que qualsevol centre educatiu que desitgi repensar les seves reunions d'inici de curs ho pugui fer de forma totalment autònoma ja que, tot i que és un document de treball per als centres educatius participants a la crida, també ha estat dissenyada per ser un recurs obert, àgil i útil per a tota la comunitat educativa interessada en transformar la relació entre les famílies i els docents. Animeu-vos!

 

Com implementar la guia?

La guia està dividida en tres blocs de contingut clau que, si ho preferiu, us podeu descarregar de forma individual:

 

  • BLOC 1: Per què hem de redissenyar les reunions amb famílies?

Hi trobareu el marc conceptual i els principis inspiracionals de la guia, les evidències que sustenten el procés de transformació i els referents que us acompanyaran en moltes de les activitats proposades.​

 

  • BLOC 2: Orientacions metodològiques

On descobrireu el funcionament de la proposta d’activitats dissenyada pel projecte, les fases que us proposem recórrer durant el procés, la metodologia dels guions d’activitats i moltes orientacions pràctiques que faran que la implementació de la
guia sigui tot un èxit.

 

  • BLOC 3: Proposta d’activitats

Aquí hi ha el motor de tot el procés de redisseny de les reunions d’inici de curs, amb totes les activitats proposades per tal que pugueu iniciar el procés i seguir el vostre propi itinerari de treball.

 

 

​Us animem a descobrir la guia i a fer-la córrer! I si teniu qualsevol dubte o suggeriment de millora estarem encantats de rebre el vostre feedback.

Gràcies per compartir amb nosaltres aquesta aventura!

Consell Assessor
Consell Assessor
Consell Assessor
Consell Assessor
Consell Assessor
Consell Assessor
Consell Assessor
Consell Assessor
Consell Assessor