Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

16/05/17

Camp Base: Viu el treball per projectes!

Tipus: CAMPBASE
Lloc: Auditori Meier, MACBA
Hora: 18h-20h

El diàleg entre el que passa dins i el que passa fora dels centres educatius és cada vegada més ric i complex. Aquesta conversa passa sovint per entendre que tot allò que succeeix a la vida real no es troba fragmentat ni en matèries ni en calaixos separats, sinó que es viu de forma global i holística.

El treball per projectes aposta per una forma d’aprenentatge interdisciplinària, basada en competències i oberta a la vida. Parteix de continguts integrats a partir de centres d’interès, la resolució de reptes o bé la resolució de problemes. Però és una moda o realment s’afiança com una eina de transformació dels centres educatius? Què en sabem? Existeixen les fòrmules màgiques? Quines estratègies organitzatives de centre implica el treball projectes? Com modifica rols i responsabilitats? Com s’ha d’avaluar?

El proper Camp Base es presenta com una oportunitat per a reflexionar sobre els aspectes més qüestionats d’aquesta perspectiva i el canvi radical que pot suposar en la millora dels aprenentatges i la vida del centre. Ho farem de la mà d’experiències reals que ens ajudaran a posar les bases per l’acció adaptada a les nostres necessitats.

T’ho perdràs?