Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

16/02/17

Desafiem l'avaluació a Girona

Tipus: CAMPBASE
Lloc: Centre Cultural La Mercè de Girona
Hora: 18h-20h

La Fundació SER.GI porta a Girona el CAMP BASE “DESAFIEM L’AVALUACIÓ”

Vols conèixer com portar l’avaluació a la teva aula a un nou nivell? Inscriu-te al formulari per a participar al Camp Base i a l’Edulab i no t’ho deixis perdre!

Seminari Camp Base

dijous 16 de febrer de 18.00h a 20.00h. | Lloc: 

Durant el Camp Base, de la mà de Coral Regí, directora de l’escola Virolai de Barcelona i membre del comitè científic d’Educació Demà de la Fundació Bofill, coneixerem aquests nous enfocaments i viurem experiències pràctiques i capdavanteres que ja s’estan desenvolupant a Catalunya.

  • “Aprendre per transformar, avaluar per créixer”, experiència d’integració de l’avaluació a tots els nivells de l’escola, amb Marta Segura, mestra de primària a l’Escola Sadako de Barcelona.
  • “Coavaluant: entre mosquits i papallones”, experiència de coavaluació entre alumnes de 1r d’ESO a càrrec de Sílvia Zurita, professora de tecnologia i ciències, i cap d’estudis de l’Institut de Tordera.
  • “Com fer una bona truita?”, un tastet d’avaluació formadora de la mà de Mercè Mas, mestra de l’escola La Roureda de Sant Esteve Sesrovires, i membre del grup “Avaluar per Aprendre” de Rosa Sensat.

Els assistents podreu participar activament en el debat, conèixer recursos i aprofundir en diverses pràctiques inspiradores sobre com potenciar que l’avaluació serveixi a l’alumne per a fer-se responsable del seu procés d’aprenentatge, per saber on és i per on ha d’avançar. El seminari obert també ens mostrarà com l’avaluació, en tant que eina per orientar l’aprenentatge, ens ha de permetre millorar tant als alumnes, com als mestres com a la pròpia escola.

Accés lliure i gratuït.

El seminari obert es podrà seguir via Twitter @FundacioSERGI i @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.