Agenda

Visualitza els propers esdeveniments d’EDUCACIÓ DEMÀ, planifica la teva pròpia agenda i inscriu-te! 

26/02/18

Rèplica Edulab Personalització (Girona)

Tipus: EDULABS
Lloc: Auditori de la Coma Cros – Sant Antoni, 1 – Salt
Hora: 18 h - 20 h

Fruit de la col·laboració la Fundació SER.GI acostem a Girona el seminari entorn el tema “PERSONALITZACIÓ DE L’APRENENTATGE. Pràctiques centrades en l’alumne”.

Vols saber com crear un itinerari personalitzat d’aprenentatge? Inscriu-te al formulari a l'Edulab i no t’ho deixis perdre!

El repte és clar: generar entorns d’aprenentatge que transfereixin el poder de decisió i execució a l’alumnat. Si tothom disposa d’un entorn personalitzat d’aprenentatge fora l’escola (conjunt d’eines, recursos i connexions que fem servir per aprendre), potser fora bo transportar-lo a l’aula.

Com integrar aquest procés a l’aula? En primer lloc reafirmant que l’alumne s’ha d’implicar en el seu aprenentatge, contingut, recursos, procés, productes i avaluació de tot plegat. I en segon lloc, considerant qui dissenyarà, acompanyarà o orientarà aquest entorn personalitzat d’aprenentatge, quin seguiment, quin suport i qui l’exercirà.

Vols saber com crear un itinerari personalitzat d’aprenentatge? O potser capgirar la classe amb els teus alumnes? A l’Edulab, dinamitzat per l’Oriol Ripoll, es posaran en pràctica noves solucions i co-crearem propostes per tal de situar al centre del seu procés d’aprenentatge en base a 5 conceptes clau: tema, continguts, recursos, productes i evidències d’aprenentatge.

Accés lliure i gratuït.

El seminari obert es podrà seguir via Twitter @FundacioSERGI i @FundacioBofill amb el hashtag #eduDemà.