Sobre el projecte

El nostre esperit és crear plataformes privades per a professionals, investigadors i estudiants, per l'ús, creació i administració de recursos digitals. Complementar el desenvolupament del treball en línia. No perdre els continguts i generar comunitats online especialitzades amb continguts comuns. A partir de l'esdeveniment o cursos. Plataformes 2.0 codi obert. Gestió d'usuaris, continguts i xarxes. Producció i realització. Suport tècnic audiovisual, gestió xarxes privades dedicades.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Equips directius / Investigadors acadèmics / Desenvolupadors de Tecnologia educativa
Àmbit
Educació Formal / Educació No formal / Educació Informal
Fase
Consolidació

El repte

Sistema de gestió d´usuaris i continguts online privats. ¿Tot organitzat només per uns dies, una sala i una pantalla? Convertir el seu esdeveniment o curs en una comunitat online, inscripcions obertes, seguir oferint els continguts 24h x 365 dies

La solució

Plataformas de gestió d´usuaris i continguts online 2.0, Conservar els continguts protegits i crear una comunitat online privada.

La innovació

CMS Edició i gestió 100% online 2.0. Networking entre usuaris. Intel.ligència col.lecitiva. Gamificació per participació. Responsive layout, compatible amb mòbils i táblets. Pc, mac i linux.

L'impacte

Arribar a molt més usuaris, a travès d'internet 24h. x 365 dies. Conservar els continguts comuns d´una forma exponencial

Per saber-ne més

Pots entrar i registar-te, crear el teu propi grup i provar la plataforma o demanar més informació.

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives