Sobre el projecte

La vida amb una mica d'humor és molt millor. I l'escola també! Com que a casa ens agrada molt BBTheory vam pensar que estaria bé poder fer ús a les aules (sobretot de Secundària) de tot el coneixement que es deixa entreveure a la sèrie de TV... que no és poc! El que fem és seleccionar les escenes científiques, classificar-les i posar-les a l'abast del professorat amb breus propostes de treball per a què sense gaire esforç se'n pugui fer ús.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents
Àmbit
Educació Formal
Fase
Pilot

El repte

Fomentar l'ús de material audiovisual més enllà del seu ús habitualment rígid: una escena d'humor pot servir, per exemple, per relacionar conceptes o proposar una experimentació,

La solució

Poder accedir a un repositori d'escenes d'humor de la sèrie #bbtheory organitzat ens pot ajudar a plantejar les classes d'una manera diferent.

La innovació

Innovació és utilitzar el que disposem d'una manera diferent. Treballem per aportar un repositori d'escenes, una classificació senzilla per accedir al que ens interessa amb facilitat i un espai de debat per generar idees d'ús.

L'impacte

Creiem que els professors de ciències que en facin ús diversificaran les propostes en l'aula i l'alumnat millorarà en assoliment d'objectius.

Per saber-ne més

El blog del projecte i les xarxes socials us aporten tot el material i propostes associades. Qualsevol consulta o aportació serà benvinguda a bbtheoryenelaula@gmail.com

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives