Sobre el projecte

Cine Base és un programa creat per ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) que vol implantar la Narrativa Audiovisual a les aules de secundària. La Narrativa Audiovisual és una eina transversal i interdisciplinària, útil per qualsevol assginatura o departament, que reforça el treball en equip i per projectes, que aporta una via d'expressió i comunicació nova pels alumnes ajudant-los en el desenvolupament de les seves idees i la veu pròpia.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Equips directius / Activistes i divulgadors educatius / Mestres - Docents
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

Narrar, i per tant comunicar en qualsevol àmbit, ja no és només llegir i escriure. En el segle XXI la narració és audiovisual i, per tant, és imprescindible traslladar-la a les aules.

La solució

Traslladar la Narrativa Audiovisual a les aules com a mitjà d'expressió i comunicació dels alumnes ajudant-los al desenvolupament de les seves idees i veu pròpia.

La innovació

La Narrativa Audiovisaul és una eina transversal, interdisciplinar i útil per a qualsevol assignatura i departament. Reforça el treball en equip i per projectes. Aporta una via d'expressió i comunicació nova pels alumnes.

L'impacte

Han participat més de 200 professors al curs de formadors, més de 900 alumnes i 70 instituts han gaudit de les accions del projecte.

Per saber-ne més

Les 4 accions que desenvolupa CINE BASE són: el Manual de Narrativa Audiovisual, proposta d’activitats pràctiques per les aules; Formació de professors, mitjançant un curs intensiu a l'escola de cinema ESCAC; Assistència a les aules, estudiant, proposant i supervisant propostes concretes de tallers i projectes; i Cine al cine, fomentant l’experiència de veure cinema a les sales.

Fotos

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives