Sobre el projecte

Els clubs de programació, makers i media del Citilab són espais de creativitat on tothom és benvingut, independentment del seu nivell de coneixements. Als clubs fomentem l’auto-aprenentatge, la col·laboració i el treball per projectes, sempre intentant que els membres que més en sàpiguen ajudin els que en saben menys. S’organitzen xerrades periòdiques impartides tant per membres del club com per convidats. A més, comptem amb un pressupost autogestionat pels propis membres per adquirir material.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Àmbit
Educació No formal
Fase
Pilot

El repte

Cal obrir un espai d'empoderament de la ciutadania on pugui adquirir els superpoders de la innovació ciutadana per aplicar-los col·laborativament en la resolució de reptes i problemes a partir dels seus interssos i motivació.

La solució

Ciutadans actius que desenvolupen projectes per solucionar problemes a partir del treball col·laboratiu en l'àmbit del pensament computacional, makers i media.

La innovació

Perquè ofereix un entorn d'experimentació real i flexible que permet desenvolupar projectes que poden esdevenir innovacions ciutadanes i alhora empoderar i capacitar als participants a partir del desenvolupament col·laboratiu del mateix projecte.

L'impacte

Projectes d'innovació ciutadana, empoderament i capacitació de la ciutadania en els "superpoders" per poder innovar (pensament de disseny, computacional i transmèdia).

Per saber-ne més

"Nous artesans" del Citilab són la llavor d'aquest pilot liderat per l'equip d'Edutec que han desenvolupat diversos projectes.

Fotos

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives