Sobre el projecte

Poden els teus alumnes dissenyar els millors plans d’actuació per a fomentar la divulgació i l’adheriment del major nombre de persones al “Manifest Alan”? D’aquesta manera, contribuiran a trobar solucions per a combatre el Bullying a les aules i per a conscienciar als alumnes i la societat contra l'assetjament escolar. Us proposem una metodologia basada en el Design Thinking per què els teus alumnes trobin solució al repte real. Les fundació FCB i HSJD han apadrinat aquest repte, els ajudes?

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

El Repte Real apadrinat per les fundacions HSJD i FCB, proposa dissenyar plans d’actuació per fomentar la divulgació i l’adheriment del major nombre de persones al “Manifest Alan”, contribuint a erradicar l'assetjament escolar.

La solució

Combatre el Bullying i adherir el major nombre de persones al Manifest Alan

La innovació

Aplicació del Design Thinking a l'aula

L'impacte

Les millors idees seran portades a la realitat per estudiants de cicle superior

Per saber-ne més

Les fundacions FCB i HSJD han apadrinat aquest repte perquè creuen en la importància de Combatre el Bullying, els ajudes? Proposem als nens i nenes participar en un concurs on podran desenvolupar totes les seves capacitats creatives per inventar solucions als reptes del futur. Dirigit als alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO d’escoles que treballin les capacitats creatives i innovadores dels seus alumnes. Les millors idees seran portades a la realitat per estudiants de cicle superior. Escull el format que més s’escau a les teves necessitats i participa. Presenteu els vostres projectes al concurs, importats premis us estan esperant!

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives