Sobre el projecte

Canal de Youtube de la iniciativa MindingMinds, on compartim contingut relacionat amb les Altes Capacitats, per a desmitificar i acostar la realitat d'aquest col·lectiu a la societat. Quan parlem d'Altes Capacitats, ens trobem amb 2 grans obstacles: per una banda, l'estereotip està tan allunyat de la realitat que no es detecten, i per l'altra, en cas que es detectin les AACC a un alumne o alumna, l'entorn escolar i familiar desconeix com actuar.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Famílies / Equips directius / / Mestres-Docents / Estudiants / Equips directius / / Mestres-Docents / Actors socioeducatius / Equips directius / / Mestres-Docents
Àmbit
Educació Informal / Educació Formal
Fase
Pilot

El repte

Volem resoldre el desconeixement per part de la societat de les Altes Capacitats, que condueix a incomprensió per part dels mateixos alumnes detectats, els companys, familiars, mestres i entorn en general, que deriven en la falta d'actuació adient.

La solució

Compartir l'experiència de persones que han passat pel mateix, i donar trucs per a veure les coses d'una altra manera pel que fa a les Altes Capacitats.

La innovació

No existeix cap canal de Youtube amb aquesta estructura, recursos i finalitat d'ajudar a les persones amb Altes Capacitats.

L'impacte

El primer vídeo va rebre un nombre considerable de visites en poc temps, i esperem arribar a tota la comunitat hispanoparlant.

Per saber-ne més

Per saber-ne més, visiteu la web de MindingMinds: http://www.mindingminds.org/ Cerqueu-nos a les xarxes socials: - Facebook: https://www.facebook.com/MindingMindsOrg - Twitter: https://twitter.com/MindingMindsOrg/ - LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mindingminds O contacteu amb nosaltres al correu: info@mindingminds.org

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives