Sobre el projecte

La "Conspiració intergalàctica" és una proposta de gamificació per a educació superior. Concretament per a l'assignatura "Videojocs i Educació" de 3r del grau de Mestre, menció en TIC, a la Universitat de Girona (UdG). Els alumnes es converteixen en experts en videojocs de tots els planetes habitats de l'Univers que han de salvar la Terra de l'atac de la Unió digital Globalitzadora. Però durant el viatge han perdut la memòria...

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Rèplica

El repte

Incrementar la motivació dels meus estudiants a realitzar els seus aprenentatges, augmentar el seu nivell d'implicació en tot el que fèiem a l'aula i fer que l'aprenentatge es convertís en una aventura. També, augmentar la meva motivació docent.

La solució

Aplicar la gamificació com a metodologia que ha revolucionat la meva docència.

La innovació

És una metodologia que posa a l'estudiant al centre de l'acció educativa tot aplicant conceptes relacionats amb el joc en tot el procés

L'impacte

La resposta dels estudiants ha estat molt bona totes les vegades que ho he posat en pràctica. El grau de motivació i implicació ha augmentat. La meva motivació s'ha incrementat i això es nota en el dia a dia.

Per saber-ne més

Hi ha un munt d'experiències de gamificació que podeu trobar a les xarxes. Aquí sota us en deixo alguna mostra. Una bona idea és seguir gent interessant a Twitter.

Fotos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives