Sobre el projecte

El Dia de la Creativació és una adaptació de la participació estàndard a Creativation Challenge. Es tracta d'un format reduït que permet aplicar el Design Thinking a l'aula i obtenir solucions als reptes reals plantejats, amb només un dia. La diferència principal és que aquest nou format és de participació presencial, és a dir, l'equip de la Fundació per a la Creativació dinamitza les activitats durant tota la jornada al centre escolar.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants / Mestres - Docents
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

Volem ajudar als i les mestres a realitzar projectes a l'aula amb un mètode complet i que incorpori la creativitat i la innovació de manera transversal.

La solució

1 dia = 1 repte = 1 solució

La innovació

L'equip de la Fundació per a la Creativació ve a l'escola a dinamitzar les activitats a l'aula.

L'impacte

Els alumnes trobaran solucions innovadores a l'aula, mentre els mestres gaudeixen d'una formació pràctica en aplicació de Design Thinking a l'aula.

Per saber-ne més

Els passos per a participar al Dia de la Creativació són senzills: 1- Escull un repte real al qual donar resposta 2 - Tria un dia per a dur-lo a terme i inscriu-te 3- L'equip de la Fundació per a la Creativació ve a l'escola a dinamitzar les activitats a l'aula 4- Presenta la vostra proposta al concurs i podreu guanyar importants premis per a l'escola

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives