Sobre el projecte

Per promoure la transformació educativa: 1) participem activament en fòrums i xarxes de networking de professionals innovadors de dins i fora del món educatiu, com INUSUAL network o The Capsuled; 2) al nostre catàleg d’experts integrem professionals de l’educació proclius a la innovació i actius en moviments de renovació pedagògica; 3) cridem a col·laborar a experts vinculats al món econòmic, empresarial, sanitari… que aporten innovació i eines útils a la pedagogia i el món educatiu en general.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Famílies / Administració Pública / Mestres - Docents
Àmbit
Educació No formal
Fase
Disseny

El repte

Volem afavorir que l'educació transcendeixi les aules.

La solució

Estimular la interacció del món educatiu amb la resta d’entorns, afavorint la transferència de coneixement i la creació de sinèrgies.

La innovació

Abordem l'educació des de totes les disciplines possibles, estructurant la nostra proposta en una àmplia diversitat de categories i especialistes: pedagogia, psicologia, emprenedoria, alimentació, salut, esport, creativitat, economia, ciència...

L'impacte

Que l'educació sigui un valor transversal i que estigui present en la nostra relació amb el món que ens envolta en tota la seva amplitud.

Per saber-ne més

Pensem ‘fora de la caixa’. Explorem. Investiguem. Fem recerca i formació continuada i participem en tots aquells fòrums que ens facilitin material de treball i informació de primera mà. Som un equip entusiasta i curiós, amb ganes d’evolucionar. Construïm la nostra proposta amb els nostres usuaris i col·laboradors. Estem oberts a totes les propostes pedagògiques. No estem adscrits a cap doctrina ni línia educativa específica. Abordem totes les àrees relatives a infància, adolescència i família de la mà de vint-i-set experts de referència. Aquest projecte i la seva gestió s’ajusten i fomenten els principis de solidaritat, sostenibilitat, cooperació, equitat i consciència social i mediambiental.

Fotos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives