Sobre el projecte

El Bosc de Lem és una nova manera de treballar les emocions i els valors a l’escola. Un recurs amb 180 sessions a punt per treballar a l'hora d'educació en valors. El projecte neix per donar resposta a la necessitat creixent de treballar la vessant emocional i afectiva en els infants. Les sessions del Bosc de Lem, parteixen d'un contingut multimèdia i proposen una activitat basada en metodologies actives, vivencials i participatives. Hi ha 30 sessions per a cada curs, de primer a sisè.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

El Bosc de Lem neix per donar resposta a la necessitat creixent de treballar la vessant emocional i afectiva en els infants. El projecte inclou una progressió d’aprenentatge que afavoreix que els infants desenvolupin la competència emocional.

La solució

Al Bosc de Lem hi trobaràs 180 sessions per treballar les emocions, els sentiments i els valors a l'hora d'educació en valors.

La innovació

Contingut multimèdia i activitats basades en metodologies actives, vivencials i participatives: jocs de rol, dramatitzacions, dinàmiques de grup, debats d'aula, jocs cooperatius..

L'impacte

Es començarà a usar a les escoles el curs 2017-18.

Per saber-ne més

Pots saber més del projecte a la web del Bosc de Lem.

Fotos

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives