Sobre el projecte

Explora i creaciència és una proposta de promoció de la ciència i de les vocacions científiques. La proposta es base en la presentació del marc teòric i l’aplicació metodològica amb l’objectiu d’incentivar les capacitats científiques a través del moviment. El projecte es va portar a terme al CEIP Can Puig de Banyoles, està finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el dirigeix ​​la Universitat de Girona amb col·laboració de Marcel Bassachs|Moviment Lantana.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Actors socioeducatius / Mestres - Docents / Investigadors acadèmics
Àmbit
Educació Formal
Fase
Rèplica

El repte

El projecte implica l’activació de competències de les àrees de matemàtiques, de coneixement del medi natural, social i cultural, d’educació física i d’educació artística.

La solució

La metodologia es centra en l'experiència viscuda, en l’evidència empírica, en l’establiment de categories i paradigmes, es desenvolupa a través de marcs de raonament i explicitació amb una mirada cap a la pràctica pragmàtica i innovadora.

La innovació

El projecte activa les competències de les àrees de matemàtiques, de coneixement del medi natural, social i cultural, d’educació física i d’educació artística. Aquestes competències motiven la definició d’un conjunt d’activitats a l’aula.

L'impacte

Proposem una dimensionalitat exploratòria basada en la proposta de preguntes (la indagació), en l’activació de la reflexió individual i grupal d’allò que s’aprèn i s’aprèn a fer i en la participació activa en l'aprenentatge.

Per saber-ne més

*serveis de publicacions de la UdG.

Fotos

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives