Sobre el projecte

Es tracta d'un treball transversal basat en el coneixement del llenguatge periodístic i també en la prevenció de drogues, amb el suport del programa de La Caixa "Aquí en parlem". Aquest projecte té una durada de dues setmanes i es presenta a l'alumnat en format web. Es complementa amb una sortida a l'exposició Parlem de drogues, al Cosmocaixa, i a les instal·lacions de TV3. Els nois i noies han d'elaborar el telenotícies a partir del que se'ls demana a la web del projecte.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

Com avaluem el procés d'aprenentatge durant el treball?

La solució

Fem servir graelles de seguiment individual i de grup, rúbriques d'avaluació del treball personal i del treball en grup. Avaluem també els documents que ens presenten en drive.

La innovació

Es promou la reflexió sobre l'aprenentatge. L'alumne s'ha d'organitzar i resoldre els dubtes, problemes, etc. que sorgeixen. L'alumnat ha de ser conscient de la feina de la resta de grups perquè també els haurà d'avaluar qualitativament.

L'impacte

Al llarg dels cursos de l'ESO, l'alumnat va adquirint la consciència necessària per avaluar la seva feina i per coavaluar els companys. Les valoracions que en fan ells mateixos és molt positiva cada curs.

Per saber-ne més

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives