Sobre el projecte

Projecte col·laboratiu intercentres d'Educació Física, dissenyat per Meritxell Monguillot, Lluís Almirall, Carles Zurita, Dr. Carles González i la Dra. Montse Guitert. S'ha implementat en 4 centres educatius de Barcelona. El fil conductor del projecte ha estat fomentar els hàbits de vida saludables mitjançant 3 situacions d'aprenentatge mediades per TIC i enllaçades entre sí, i amb uns elements especials: emocions, apps, gamificació, reptes, realitat, personalització, cooperació i preguntes.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents / Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Rèplica

El repte

Healthyand neix fruit de l'anàlisi col·laboratiu entre docents i potencia el desenvolupament de les competències bàsiques de l'alumnat de 2n curs d'Educació Secundaria Obligatoria.

La solució

Healthyland proposa el treball col·laboratiu docent com a eix fonamental per al seu disseny, implementació i valoració. Es caracteritza per ser un projecte anual format per 3 situacions d'aprenentatge mediades per TIC i enllaçades entre sí.

La innovació

Les 3 situacions d'aprenentatge de Healthyland es caracteritzen per incloure uns elements clau: TIC, apps, emocions, gamificació, motivació, personalització de l'aprenentatge, cooperació, solució de reptes, preguntes i la realitat.

L'impacte

D'una banda, l'alumnat ha après a autoregular el seu aprenentatge, a utilitzar eines TIC/el mòbil amb intencionalitat, i a prendre cura de la seva salut física i emocional. D'altra banda, la col·laboració docent ha permés millorar la tasca educativa.

Per saber-ne més

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives