Sobre el projecte

Projecte interdisciplinari de ciència, literatura i divulgació. Consta de dos reptes: elaborar un poema o relat breu sobre la llum o respondre una pregunta sobre la llum amb un vídeo. Amb diverses activitats s'explora el potencial de la literatura i del vídeo per explicar conceptes científics i el de la ciència per oferir estímuls literaris. El projecte és el resultat de la col·laboració de més d'una desena de docents.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase

El repte

Buscar l'arrel comuna de la ciència i de l'art per superar la compartimentació del coneixement entre ciències i lletres.

La solució

Un treball interdisciplinari i creatiu en què l'alumnat ha d'utilitzar el llenguatge literari o l'audiovisual per parlar de conceptes científics.

La innovació

El punt fort del projecte és el seu caràcter interdisciplinari i la seva capacitat per connectar conceptes científics, amb la pròpia interioritat, fet que fa l'aprenentatge més significatiu.

L'impacte

S'han trencat alguns prejudicis sobre la compartimentació del coneixement, s'ha desenvolupat la creativitat i s'ha relacionat els continguts científics amb la pròpia interioritat.

Per saber-ne més

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives