Sobre el projecte

Centre de descoberta, recerca i documentació per a l'educació científica a les primeres edats. El grup de recerca EXPERIMENTACIÓ I APRENENTATGE del LAB 0_6 està integrat per investigadors de perfil molt divers la qual cosa els configura com un equip interdisciplinari. A més, combinen un bagatge investigador i professional que els porta a plantejar-se un tipus de recerca altament aplicable a la pràctica educativa real.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Famílies / nens i nenes de 0 a 6 anys / Mestres - Docents / nens i nenes de 0 a 6 anys
Àmbit
Educació No formal
Fase
Pilot

El repte

Acostar la ciència als infants des de la participació i l'exploració autònoma. Proveir-los d'experiència directa amb la realitat, impulsar la conversa i la comunicació i afavorir el sorgiment de preguntes, en un ambient confortable .

La solució

U(n espai de ciència ple de propostes que plantegen reptes de l'àmbit de la ciència on els infants accedeixen en lliure elecció, de manera que s'afavoreix l'exploració autònoma i les interaccions entre iguals, amb els adults i amb els materials.

La innovació

Per acostar la ciència als infants de manera atraient, per idear propostes a partir de materials quotidians que plantegen reptes relacionats amb continguts de ciència, per afavorir la iniciativa i l'acció lliure dels infants...

L'impacte

Esperem dinamitzar la manera de plantejar l'ensenyament de la ciència a l'escola i dotar a les criatures d'experiència vital agradable amb propostes centrades en l'àmbit de les ciències.

Per saber-ne més

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives