Sobre el projecte

Poden els teus alumnes inventar les piscines del futur? Us proposem una metodologia basada en el Design Thinking per què els teus alumnes trobin solució al repte real proposat. Fluidra ha apadrinat un any més el repte, confiant amb les grans solucions que poden trobar els alumnes! Us animeu?

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

El Repte Real que ens proposa “Fluidra” és convertir/personalitzar aquest espai tan motivador. Reinventar amb noves formes d’ús, adaptar-la a tots els usuaris, nous horaris, nous elements, etc.

La solució

Inventar les piscines del futur

La innovació

Aplicació del Design Thinking a l'aula

L'impacte

Les millors idees seran portades a la realitat per estudiants de cicle superior

Per saber-ne més

Fluidra ha apadrinat un any més el repte, confiant amb les grans solucions que poden trobar els alumnes! Us animeu? Proposem als nens i nenes participar en un concurs on podran desenvolupar totes les seves capacitats creatives per inventar solucions als reptes del futur. Dirigit als alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO d’escoles que treballin les capacitats creatives i innovadores dels seus alumnes. Les millors idees seran portades a la realitat per estudiants de cicle superior. Escull el format que més s’escau a les teves necessitats i participa. Presenteu els vostres projectes al concurs, importats premis us estan esperant!

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives