Sobre el projecte

Ments Globals és una plataforma educativa amb un extens repositori d’eines digitals. Volem facilitar l’accés i ús a noves formes de comunicar en un món en constant transformació. Formació personalitzada amb Eines Digitals per millorar les comunicacions de la Comunitat Educativa. Complementar la tasca dels educadors amb cursos i pràctiques per donar a conèixer i implementar les eines digitals més adequades. Difusió d’activitats i resultats de les experiències.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants / Mestres - Docents / Desenvolupadors de Tecnologia educativa
Àmbit
Educació No formal / Educació Formal / Educació Informal
Fase
Consolidació

El repte

Les Societats del Coneixement demanden noves formes de comunicació més dinàmiques. L’Educació està experimentant canvis ràpids i paradigmàtics. Ments Globals vol facilitar la visualització d’aquest nou panorama potenciant l’ús d’Eines Digitals.

La solució

Les noves generacions d’estudiants s’estan formant i modelant en la revolució digital. Necessiten crear el seu relat i sentir-se part del procés d’aprenentatge. ‘Learning by Doing” Necessitem formes innovadores per educar.

La innovació

La nostra Metodologia es basa en un Coneixement: a) obert, b) creatiu, c) compartit, d) participatiu.

L'impacte

Els constants avenços tecnològics demanden noves formes de comunicar, re-dissenyant contínuament les competències digitals.

Per saber-ne més

CREATIVITAT + CURIOSITAT + DIVERSITAT. Noves formes per comunicar i compartir millor les vostres idees. Podeu trobar més informació al web del projecte:

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives