Sobre el projecte

Mobile History Map és un projecte de georeferenciació col·laborativa del patrimoni cultural (material i immaterial) recollit per les escoles de Catalunya, amb la finalitat que la ciutadania el pugui consultar a través d'una app específica. L'app potencia el treball col·laboratiu amb solucions mòbils en l'àmbit de les Humanitats.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants / Mestres - Docents / Famílies
Àmbit
Educació No formal / Educació Formal
Fase
Rèplica

El repte

Com potenciar el treball col·laboratiu a través de solucions mòbils en l'àmbit de les Humanitats, permetent a l'estudiant ser el protagonista del seu propi procés d'aprenentatge, fer xarxa i, alhora, construir coneixement de forma col·lectiva.

La solució

Mobile History Map és un projecte que potencia el treball col·laboratiu amb solucions mòbils en l'àmbit de les Humanitats.

La innovació

Aquesta iniciativa parteix d'una nova aplicació mòbil de geolocalització que permet als alumnes crear contingut relatiu a punts i temàtiques d'interés properes al seu centre educatiu i desenvolupar les seves competències digitals.

L'impacte

El projecte Mobile History Map està obert a la participació de tots els centres d'educació primària i secundària de Catalunya i compta amb l'acompanyament i el suport tècnic dels Centres de Recursos Pedagògics i Camps d'Aprenentatge.

Per saber-ne més

Anualment es convoca el Mobile Learning Awards, que en la seva tercera edició del 2015 ha registrat una alta participació que es concreta en la presentació de 528 aportacions al Mobile History Map, 67 experiències educatives amb dispositius mòbils i 46 micronarracions audiovisuals.

Fotos

Vídeos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives