Sobre el projecte

Jornada de cocreació d’experiències didàctiques innovadores que es realitzarà el dia 20 de febrer de 2016 a Barcelona, amb un centenar d’equips formats per docents i experts que seguiran la metodologia de treball cocreatiu de mSchools Edu_Hack amb la intenció d'elaborar noves propostes didàctiques. El Mobile World Congress serà l'escenari d’aquesta jornada de mSchools per desenvolupar col·laborativament propostes didàctiques basades en l’ús innovador de la tecnologia digital a l’aula.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Desenvolupadors de Tecnologia educativa / Activistes i divulgadors educatius / Mestres - Docents
Àmbit
Educació Formal
Fase
Pilot

El repte

mSchools Edu_Hack està obert a tots els docents de Catalunya interessats en la innovació a l’aula i les experiències col·laboratives, així com als estudiants universitaris i professionals que vulguin formar part de la innovació en educació.

La solució

Jornada de treball per cocrear col·laborativament propostes, materials basats en l’ús de tecnologies digitals i metodologies innovadores a les aules de Catalunya.

La innovació

Un centenar d’equips seguiran la metodologia de disseny de mSchools Edu_Hack amb l’objectiu de desenvolupar, de forma col·laborativa, propostes i unitats didàctiques innovadores per a l’aula, per a tots els nivells educatius i àmbits curriculars.

L'impacte

Les millors iniciatives que surtin d’aquesta jornada conjunta del 20 de febrer es treballaran durant tot l’any per introduir-les a les aules a l’inici del curs vinent.

Per saber-ne més

Data màxima d'inscripció a la jornada en aquesta edició: 03/02/2016. Per a tramitar la inscripció a mSchools EDU_Hack, els docents poden utilitzar els següents enllaços:

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives