Sobre el projecte

Un treball al voltant dels monuments de la Rambla Nova de Tarragona realitzat per alumnes del CFGS d'Animació Sociocultural i Turística de l'Institut F. Vidal i Barraquer de Tarragona en col·laboració amb el CRP del Tarragonès, el Camp d'Aprenentatge Ciutat de Tarragona, l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona i el Museu d'Història de Tarragona.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Famílies / Mestres - Docents / Estudiants
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

Recórrer l'artèria principal de la ciutat de Tarragona per mitjà del joc amb els seus monuments emblemàtics. Útil per a persones de totes les edats i llocs d'orígen.

La solució

Facilitar l'accés a la història dels principals monuments de la Rambla Nova de Tarragona i d'una forma lúdica.

La innovació

Ús de tecnologies digitals i noves formes d'accedir a la informació.

L'impacte

Millor coneixement dels elements emblemàtics de l'indret treballat.

Per saber-ne més

El professorat del CFGS d’Animació Sociocultural i Turística procura que tots els treballs i projectes que elabora l’alumnat siguin projectes reals, treballant amb la societat i cultura de l’entorn més immediat. Això fa que professorat i alumnat s’impliquin totalment en els projectes que es realitzen a la vegada que implementen i practiquen les competències adquirides durant els dos anys que dura el cicle formatiu. Aquesta metodologia coneguda com Aprenentatge-Servei (APS) treballa a partir d’una demanada o necessitat d’entitats, institucions o empreses del territori a les quals s’intenta donar resposta a partir d’una intervenció social, cultural i/o turística. En aquest projecte han col·laborat el Camp d’Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona, el Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, l’Ajuntament de Tarragona (Conselleria d’Ensenyament, Medi Ambient i Patrimoni) i el Museu d’Història de Tarragona.

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives