Sobre el projecte

L'escola El Despujol som una escola d'EI i Primària que treballa per projectes des de P3 fins a 6è. Som també comunitat d'aprenentatge. Ja fa dos cursos que plantegem les reunions amb les famílies d'una manera diferent: generem reptes que els sorprenen per aconseguir més implicació i aprendre junts. Sempre estan vinculades al projecte anual del centre. L'experiència que avui us presentem, està vinculada al projecte "Contes, ciència i ficció". S'ha articulat a través de tres activitats.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Mestres - Docents / Estudiants / Famílies
Àmbit
Educació Formal
Fase
Consolidació

El repte

Volem evitar que les reunions de pares siguin repetitives, cal que a tots ens aportin alguna cosa nova. També volem aconseguir major implicació de les famílies, involucrant-les en el procés d'aprenentatge.

La solució

Proposem transformar les reunions amb les famílies a partir d'activitats que generin aprenentatge i estiguin contextualitzades en els projectes de l'escola.

La innovació

És una innovació perquè permet a les famílies ser agents actius i motivadors en l'educació dels seus fills, acompanyant-los en el seu procés d'aprenentatge.

L'impacte

Les famílies posen expectatives en les reunions de pares i tant aquestes com els nens i nenes, tenen un paper en el procés d'aprendre, perquè totes les activitats, ja siguin prèvies, en el moment o posteriors, connecten.

Per saber-ne més

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives