Sobre el projecte

Hem identificat que no hi ha res millor com compartir amb gent com tu, que funciona diferent, sigui quin sigui l'ambient, mentre es pugui curiosejar, compartir interessos i inquietuds. Per això organitzem les trobades gratuïtes de gent altament curiosa, creativa, sensible i/o amb Altes Capacitats, amb edats compreses en un interval de fins a 10 añs, perquè l'enriquiment sigui màxim, amb 2 mentors voluntaris de MindingMinds per a cada 4 participants.

Estàs interessat en l'experiència? Contacta amb els promotors:

Destinataris
Estudiants / Famílies
Àmbit
Educació Informal / Educació No formal
Fase
Consolidació

El repte

Volem que les persones altament creatives, curioses, sensibles i/o amb Altes Capacitats, tinguin un espai on compartir amb gent com elles de totes les edats, debatre o resoldre dubtes. Aquestes trobades, suposen alhora suport per a les famílies.

La solució

Trobades creatives o visites a exposicions/museus a l'àrea de Barcelona, amb els mentors voluntaris de MindingMinds, gratuïtes i personalitzades.

La innovació

Perquè barreja moltes edats, acompanyats de mentors voluntaris joves, d'un col·lectiu que representa només un 5% de la població, les Altes Capacitats.

L'impacte

Esperem que les Trobades suposin un espai de suport mutu, entre famílies i joves, on sorgeixin idees per a tirar més projectes endavant.

Per saber-ne més

Per saber-ne més, visiteu la web de MindingMinds: http://www.mindingminds.org/ Cerqueu-nos a les xarxes socials: - Facebook: https://www.facebook.com/MindingMindsOrg - Twitter: https://twitter.com/MindingMindsOrg/ - LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mindingminds O contacteu amb nosaltres al correu: info@mindingminds.org

Fotos

Altres innovadors, organitzacions i experiències

Contacta amb el talent innovador

Connecta amb els protagonistes del canvi educatiu

Descobreix, inspira't i aprèn amb les noves pràctiques educatives