TENDÈNCIES

Educació Demà identifica les tendències de canvi amb més impacte en educació, et convida a debatre les seves implicacions reals sobre el terreny i a construir nous abordatges educatius a través d’espais de co-creació.
JORNADA ‘CONSTRUÏM AVUI L'EDUCACIÓ DE DEMÀ’
29/09/2018

 

T’agradaria repensar el proper curs amb nous projectes sota el braç? T’has preguntat mai com gamificar una activitat educativa? T’has plantejat aplicar noves estratègies d’avaluació a l’aula? Vols aplicar a la teva pràctica educativa elements tecnològics i artístics? T’oferim la possibilitat de cocrear nous projectes amb nosaltres!

Durant anys hem estat imaginant com serà l’educació demà, ara volem començar a construir-la amb tu! Amb la companyia de 16 professionals de referència del món de l’educació i en el marc de la jornada final del projecte, persones expertes i referents de les diferents tendències educatives que hem treballat des d'Educació Demà (gamificacióavaluació, educació makertreball per projectespersonalització de l’aprenentatgeaprenentatge mòbil...), van dirigir diferents tallers proposant als participants un repte únic perfectament replicable a la teva aula o centre educatiu. 

Vols tenir accés a tots els materials dels diversos laboratoris que es van impulsar i cocrear ara el projecte educatiu que més t'interessi? Fes la teva tria!